Природно решение за хидратация и здраве!

Dadi'Oil е 95% сертифицирано органично масло и е идеалният продукт за лечение този сезон, тъй като може да се използва върху кожата, ноктите, тялото и косата. Неговите естествено получени съставки и етерични масла му позволяват интензивно да овлажнява кожичките и кожата.

Може да се използва като част от всеки маникюр или педикюр, тъй като предотвратява чупливостта и придава блясък на ноктите, като същевременно се абсорбира бързо.

Нашите продукти са подходящи и за деца - В състава има само естествени, натурални масла, богати на витамини и минерали.

Най -доброто салонно лечение е IBX .
Това е система от две части, което прониква в нокътната плочка и действа вътре в нокътя. Със събраните съставки на авокадо и жожоба, това укрепващо и възстановяващо лечение образува взаимопроникваща полимерна мрежа, която слепва горните слоеве на нокътя, като прави ноктите по- силни и по -дебели, дори след едно нанасяне. Тъй като е вътре в нокътя, клиентът не може да го развали, така че то ще продължи да работи. Това е лечение, което е идеално за хора с всякаква форма на увреждане на ноктите, независимо от това на каква възраст или в каква тежест, тъй като все още ще бъде ефективно.

В началото на всяка есен искаме да виждаме кожата си здрава и подмладена, а всички продукти от гамата Dadi 'могат да бъдат използвани комбинирано, като запазват отличения с награди Dad'Oil аромат.

Представяме Ви част от нашите продукти.


Dadi' Lip Balm

Зимата идва със студове, които изсушават устните, предизвикват болезнена сухота, белене и цепене. Зачестяват и случасите на херпеси. Не чакайте проблема- предотвратете го. Всички, които вече го опитаха, са верни негови фенове и най-често го описват като чудо в стик.

Поръчайте своя Dadi Lip Balm сега!Dadi' Oil

Dadi'Oil е 95% сертифицирано органично масло и е идеалният продукт за лечение този сезон, тъй като може да се използва върху кожата, ноктите, тялото и косата. Неговите естествено получени съставки и етерични масла му позволяват интензивно да овлажнява кожичките и кожата. Може да се използва като част от всеки маникюр или педикюр, тъй като предотвратява чупливостта и придава блясък на ноктите, като същевременно се абсорбира бързо. Перфектният завършек!

Поръчайте своя Dadi' Oil сега!IBXSYSTEM

Безапелационните резултати и мигновения ефект, водят много нови почитатели на любимата заздравяваща терапия IBX

IBX Repair, който работи като залепваща лента, се използва, ако естественият нокът е травмиран (ексфолиране, деламиниране, неравности, крекирани повърхности, бели точки, пукнатини и т.н.). Той поправя всеки естествен дефект на ноктите и го подготвя за IBX (втвърдяване).

IBX (втвърдяване) - укрепва естествения нокът отвътре или, създава връзки, които поддържат нокътя много гъвкав, но това вече е много по-издръжливо. Достигайки горните слоеве на нокътя - той остава там.

Поръчайте IBX Repair сега!Очакваме Ви!