С напредване на възрастта,хората се оплакват от зачервяване на лицето, фини бръчки, по-дълбоки бръчки, разширени пори и др. Такъв тип кожни проблеми са причинени от прекомерното излагане на слънце, генетични фактори и т.н.Фотоподбладянването се превърна в лесна и ефективна процедура за повлияване на повечето от изброенитепроблеми с кожата на лицето. За разлика от повечето използваниметоди, фтоподмладяването е по-бърз, по-мек и щадящ кожата метод чрез който сепостига ефект на подмладяване и заздравяванена кожата.

Как протичафотоподмладяването?

Фотоподмладяването се осъществява посредством облъчване със светлинна енергия на определени участъци от кожата. Това се осъществява посредством специална апаратура. Облъчените участъци абсорбират светлинната енергия и това стимулира продукцията на нов колаген. Колагена помага за възвръщане на здравия вид на стареещата кожа. С образуването на нов колаген се заличават фините бръчки в третираните участъци. Фотоподмладяването може да намали зачервяването, което се наблюдава при розацея (хронично кожно заболяване).

Процедурата отнема около 15 до 30 минути, в завсимост от площта, която трябва да се третира от козметика. Това ви дава възможност да направите процедурата дори в обедната си почивка и да се върнете към обичайните ежедневни ангажименти.

За кого е най-подходящофотоподмладяването?

Най-подходящите кандидати за фотоподмладяване са пациенти с:
• Зачервени лица.
• Фотоувредена кожа.
• Хиперпигментации и разлики в пигментациите на лицето.
• Разширени пори.
• Реални очаквания за резултатите от процедурата.
• Желание за подобряване на външния вид на кожата.

Фотоподмладяване цени:

Услуга Цена в лв.
Фотоподмладяване на чело 30,00 лв.
Фотоподмладяване на цяло лице 80,00 лв.
Фотоподмладяване на шия+деколте 90,00 лв.
Фотоподмладяване на лице+шия 110,00 лв.
Фотоподмладяване на лице+шия+деколте 140,00 лв.