Почистване на лице ‘’PROFI DERM’’ 35лв.

Грижа за проблемна, млада кожа склонна към акне и възпаления.Високо съдържание на екстракти от кората на върба, бамбук, цинков окис, хиалуронова киселина, Д-пантенол и др.- действат бактерицидно и премахват кожните раздразнения.

Подмладяваща лифтинг терапия ‘’PROFI DERM’’ 40лв.

Активна, поддържаща терапия, която ефективно се бори срещу стареенето на кожата и свободните радикали като възтановява метаблизма на клетките и предотвратява дехидратацията. Съдържа комплекс от биоактивен пептид, хиалуронова киселина,колаген,растителни стволови клетки и екстракт от карите.

Хидро-лифтинг PROFI DERM

-лице, шия, деколте и околоочен контур 60лв.

Добро съчетаване на продукти със подхранващо действие и биологично активен концентрат за лифтинг, видимо стягат контура на лицето и изглаждат повърхността на кожата.

Терапия „Кислород” PROFI DERM

Процедура:лице 40лв.

Процедура: лице, шия и деколте 50лв.

Благодарение на активните съставки пренасящи кислород се стимулира микроциркулацията и метаболизма на кожата, повишава се образуването на нови клетки, което води до намаляване на дълбочината на бръчките, дълготрайна хидратация в дермиса и неутрализиране на токсините и замърсяването.

Пилинг с бадемова киселина 60 лв.

БИО СТИМУЛАЦИЯ НА ПОВЪРХНОСТНИТЕ СЛОЕВЕ

Ексклузивна програма с Бадемова киселина и дермореструктуриращи комплекси. Цялостно и персонализирано решение за бръчки, хиперпигментация с различен генезис, себорейна кожа склонна към хиперкератоза и образуване на акне.

Фотоподмладяване

-процедура за лице 50 импулса 60лв.

-процедура за лице и шия 70 импулса 80лв.

-процедура за лице, шия и деколте 100 импулса 100лв.

Грижа за кожата –

– премахване на мимически бръчки, стягане и моделиране на лицевия овал.

-премахване на кожни дефекти свързани с разтройство на пигментацията – хлоазма, възрастова пигментация, следродилни петна, белези и др.

-лечение на разширени кръвоносни съдове – капиляри, вени.

-лечение на акне и постакне.

РЕДЖУВАНС – без козметика, химия, електрически ток. 60 лв.

Холистична мануална техника за терапия на лицето. Тя е нежно, ефективно докоаване, което оживява и подмладява изражението на лицето, като същевременно осигурява цялостен релакс на тялото и усещане за повишен жизнен тонус и настроение, свързано с по-добро здраве. Регулярното подлагане на Реджуванс подмладява вида на лицето и забавя процесите на стареене.